Coaching- Inzicht door Ervaring

Ik kan me voorstellen dat ook jouw dagelijks leven omver is gegooid door het Corona virus. Er zijn nu veel dingen waar je tegenaan kunt lopen.  Coaching kan jou helpen!

Misschien ben je onzeker over de toekomst van je baan of onderneming. Ineens met alle kinderen thuis wordt er van alles van jou verwacht in het bieden van structuur en het begeleiden van schoolwerk, je vraagt je af of je dat wel goed genoeg doet. Het houdt je bezig of ze geen leerachterstand oplopen. Ook je partner is ineens veel thuis en dat levert regelmatig spanningen op. Mogelijk pieker je over hoe het verder moet met onze economie. Je leeft met de angst dat je naasten ook ernstig ziek zullen worden en voelt je erg ongemakkelijk als je naar buiten moet voor een boodschap.
Of je merkt dat je moeite hebt een nieuw ritme te vinden, je slaapt niet zo lekker en voelt je sowieso niet zo fit of opgewekt.
Zorg goed voor jezelf! Trek je af en toe even terug van iedereen, ga een eindje wandelen of hardlopen, neem een bad of lees een boek met een lekker kopje thee.

Kun je wel een extra steuntje in de rug gebruiken? Dan wil ik je graag een kosteloos aanbod doen, om vanuit mijn coachpraktijk bij te dragen aan het omgaan met de impact die de Corona crisis op jou en je leven heeft. Laten we buiten bij de paarden of online een ‘Hervind Jezelf Sessie’ doen!

Coaching met paarden vindt buiten plaats en het is geen belemmering min 1.5 meter afstand van elkaar te houden. Uiteraard met inachtneming van de Corona maatregelen. Gaat je voorkeur uit naar online coachsessie? Het is ook mogelijk om een online ‘ Hervind jezelf Sessie te plannen (zorg je dan zelf voor het kopje thee?).

Wekelijks heb ik ruimte voor één gratis ‘Hervind Jezelf Sessie. Gun jij jezelf deze kans? Neem contact op via www.inzichtdoorervaring.nl/contact