Handleiding

We kunnen er veel over zeggen, maar het Corona virus raakt ons allemaal. JCI Roosendaal (Junior Kamer Roosendaal) wil daarom helpen waar het kan en is dit initiatief gestart.

Er wordt in de gemeente Roosendaal veel gedaan voor en door ondernemers voor haar klanten, maar de informatie is erg verspreid, combineer alles op één plek!

Roosendaal in Actie is een website waar alle initiatieven uit de gemeente Roosendaal gebundeld zijn, wij geven de ondernemers een gratis platform om speciale acties te promoten, hun producten aan te bieden en nog veel meer.

Hoe doe je gratis mee?

  1. Ga naar www.roosendaalinactie.nl
  2. Klik in het menu op ‘Jezelf aanmelden
  3. Vul je gegevens in, kies je eigen wachtwoord en klik op Activeren
  4. Na het aanmelden kun je beginnen met je berichten toe te voegen, klik op ‘Create New Bericht
  5. Voer de titel in van jouw actie, voorbeeld “Restaurant de Roos bezorgt ook thuis’
  6. Type je actie in het veld content, je kunt hier ook afbeeldingen e.d. toevoegen
  7. Selecteer jouw categorie
  8. Eventueel kun je tags toevoegen, dit zijn woorden waarop mensen jouw actie snel kunnen vinden, zoals restaurant, de naam van je bedrijf, type gerecht e.d.
  9. Wil je nog een leuke foto boven je bericht, voeg deze dan toe via ‘Uitgelichte afbeelding’
  10. Klik daarna op Opslaan.

Nu gaan wij aan de slag, wij controleren jouw actie en passen deze eventueel aan om deze nog beter onder de aandacht te brengen. Het kan dus even duren voordat jouw actie zichtbaar is.

Lukt het allemaal niet, stuur dan jouw actie en gegevens per e-mail naar info@roosendaalinactie.nl en wij helpen jou verder.

Namens JCI Roosendaal,

Sander van Peer