Hart voor Roosendaal

Sinds afgelopen weekend zijn we met enkele Roosendalers Hart voor Roosendaal gestart. We willen alle ondernemers en maatschappelijke initiatieven, maar ook particulieren en bv zorgmedewerkers een hart onder de riem steken.

Er is een groep professionals die zich pro-deo inzet om de initiatieven te helpen met publiciteit, contacten leggen etc.

FACEBOOK
Like en deel de Facebookpagina zoveel als mogelijk, zodat iedereen weet waar je terecht kun als je bekendheid wil geven of daar hulp bij kunt gebruiken. Ook via Instagram!

INSTAGRAM
Begin april wordt er in de Gemeente Roosendaal een krant verspreid! Daarin kunnen maatschappelijke initiatieven iets van zich laten horen en wordt gecoördineerd door Fleur van der Plas en Gijs Bullens van Social Klus. De coördinatie voor zorginstellingen ligt bij TWB Thuiszorg met Aandacht. Meer info over verschijningsdatum volgt.

DE KRANT
Sluit je aan en doe mee. Voor particulieren hebben we de mogelijkheid om GRATIS jouw hartewens uit te spreken. Stuur een mail met de hartewens in één pakkende zin of een gedicht naar opa of oma of naar andere dierbaren met een leuke foto naar info@hartvoorroosendaal.nl.

Je kunt ook bellen via 0165 – 56 11 22

Facebook: https://www.facebook.com/Hart-voor-Roosendaal-113359160302752/

Instagram: https://www.instagram.com/hartvoorroosendaal/